Despre noi

Compania Ideal Concept SRL este importator  autorizat de  echipamente si accesorii RUNPOTEC Austria pentru tractarea cablajelor de telecomunicatii, electrice si curenti slabi.

Solutiile oferite de noi asigura spijin in reducerea timpul de lucru, simplifica si creste calitatea lucrarilor executate in tubulaturi flexibile, rigide sau pvc, punandu-si amprenta asupra calitatii instalarilor. Imbinand intr-un mod eficient experienta specialistilor de la RUNPOTEC cu profesionalismul colectivului propriu, Ideal Concept SRL si-a fixat drept obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor in materie de scule si unelte pentru instalatori de retele electrice, sisteme securitate si telecomunicatii.

In acest sens firma noastra pune la dispzitia clientilor sai, pe langa o gama extrem de diversificata de produse RUNPOTEC si o gama larga de accesori profesionale:

Oferim consultanta gratuita in alegerea produselor dorite, a functiilor de utilizare, a descrierilor tehnice, etc.

Pentru comenzile mai mari deplasarea este gratuita la domiciliul clientului pentru evaluarea nevoilor. Transportul produselor se vor realiza in conformitate cu termenele livrate de curier si importurile internationale.

Interesul pe care il veti manifesta fata de produsele si serviciile noastre ne va demonstra ca sunteti pregatit sa apreciati adevarata calitatea si produsele oferite de echipa Ideal Concept SRL si RUNPOTEC Austria

Descopera calitatea produselor austriece cu ajutorul nostru si noi iti vom multumi pentru incredere.

Echipa Ideal Concept SRL

 

Certificat de calitate RUNPOTEC